dinsdag 12 januari 2016

In het Fablab Flevoland bieden we extra service.

Steeds meer mensen kopen producten online. Als het om technische producten gaat zoals 3D printers, schuilt daar ook een gevaar in. Om 3D printers succesvol te kunnen gebruiken vraagt het meer kennis en kunde dan bij het gebruik van een standaard 2D printer. Om te voorkomen dat de aanschaf van een 3D printer tot een teleurstelling leidt kun je terecht bij het Fablab Flevoland waar we helpen in het leren omgaan met de 3D-printer.
Prusa Hebhestos i3 bouwpakket vanaf 415,- Euro excl. btw

Het Fablab Flevoland werkt daarom samen met meerdere fabrikanten en internetwinkels in Nederland. In het Fablab Flevoland worden diverse merken 3D printers geassembleerd door ervaren monteurs. Als klanten een geassembleerde 3D printer gekocht hebben bij een van de collega internetwinkels en de printer zelf ophaalt bij het Fablab Flevoland krijgt de klant een gratis instructie van 2 uur zodat hij/zij met een goed afgestelde en werkende printer naar huis gaat. Als je later nog problemen tegenkomt helpen wij die op te lossen.
Printrbot simple metal 

Voor kopers van een bouwpakket verzorgen wij assemblage workshops. Voor enkele types 3D printers is een workshop van 1 dag voldoende terwijl voor andere types 2 dagen nodig zijn. Een workshop van 1 dag kost 75,- Euro en een workshop van twee dagen kost 150,- Euro. Prijzen excl. btw.
Bouwpakket BQ Hephestos 2

In het Fablab Flevoland hebben we complete printers en bouwpakketten op voorraad, zodat een telefoontje voldoende is om een afspraak te maken op welke dag je naar het Fablab Flevoland komt.
Het Fablab Flevoland is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het is eventueel mogelijk om ook op zaterdag een afspraak te maken.
By Flow de eerste draagbare en multimateriaal 3D-printer.
Het Fablab Flevoland werkt samen met:


Bouwpakket Felix 3D printer

Wij geloven in de combinatie van internetwinkels met ondersteuning van een centrale fysieke werkplaats waar ervaren monteurs de kopers van een bouwpakket of een complete 3D-printer extra service bieden.
Adres: De Morinel 55  8251HT  in Dronten. Tel: 0614563975

1 opmerking: